Terug naar het overzicht

Kale & de Bril 8.9 / 10

Piet Heinstraat 3A, Goes
Frans

Fantastisch 4-gangen Winnaars menu

€ 37,50

Restaurant Kale & de Bril is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Kale & de Bril gekozen tot een van de winnaars van regio Zeeland tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 8,8.

Wil je het winnende 4-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 37,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

  • Te reserveren t/m 11 november 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.deals.diningcity.nl

Over Kale & de Bril

Wij zijn Marc Everse en Niek Traas, alias Kale & de Bril. In ons restaurant aan de rand van het centrum in Goes willen we u laten genieten van heerlijke gerechten met mooie bijpassende wijnen. We trachten zo veel mogelijk van de producten waarmee we werken uit onze mooie provincie Zeeland te halen.

Reserveren mogelijk gemaakt door

Fantastisch 4-gangen Winnaars menu

€ 37,50

Restaurant Kale & de Bril is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Kale & de Bril gekozen tot een van de winnaars van regio Zeeland tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 8,8.

Wil je het winnende 4-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 37,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

  • Te reserveren t/m 11 november 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.deals.diningcity.nl

Over Kale & de Bril

Wij zijn Marc Everse en Niek Traas, alias Kale & de Bril. In ons restaurant aan de rand van het centrum in Goes willen we u laten genieten van heerlijke gerechten met mooie bijpassende wijnen. We trachten zo veel mogelijk van de producten waarmee we werken uit onze mooie provincie Zeeland te halen.

Recensies van Kale & de Bril

8.9
Eten
9.0
Service
9.4
Sfeer
8.4

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10
"Chapeau!"

Fantastisch! Zeer smaakvol en een topservice met een persoonlijk tintje. Chapeau. Een verrijking voor Goes!

Anne & Robert - 11 november 2018 15:16

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 8
"Sehr leckeres Essen in Goes"

Wir haben einen herrlichen Abend verbracht. Sehr leckeres Essen, der Service sehr freundlich und aufmerksam. Wir kommen gern wieder.

Jürgen - 04 oktober 2018 19:05

Eten 9 | Service 9 | Sfeer 7
"Zeer lovend. "

Alle onderdelen van het menu waren origineel en smaakvol. De bediening was heel sympathiek.

Jos - 01 oktober 2018 12:06

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke gerechten en erg vriendelijke bediening. Hierdoor erg leuke avond gehad.

Rianne - 30 september 2018 08:20

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10
"Super!"

Eten was buitengewoon goed. Glutenvrij en lactosevrij was geen enkel probleem en heel lekker. Bediening super. Dit was echt een avondje uit!

Meedendorp - 28 september 2018 10:41

Eten 8 | Service 8 | Sfeer 8
"Mooie en lekkere gerechten "

Met z'n vieren gegeten bij Kale en de Bril. Het 4 gangen diner was heerlijk. Verrassende en zeker lekker smaken. Goes heeft veel lekkere restaurants, maar ook deze is zeker een aanrader!

M van Trigt - 27 september 2018 08:48

Eten 9 | Service 10 | Sfeer 8
"Heerlijke avond gehad"

Heerlijk gegeten, personeel doet net een stapje extra om het naar je zin te maken. Goed restaurant.

Jenny Aarts - 27 september 2018 07:44

Eten 6 | Service 8 | Sfeer 6
"Had hogere verwachtingen"

Het restaurant zit op een weinig aantrekkelijke locatie in Goes maar is van binnen sfeervol en zat op de woensdagavond in de restaurantweek vol. Zeer vriendelijk personeel. De amuses waren lekker. Het voorgerecht stond als gamba's-pompoen-broccoli-kreeft op de kaart. Het waren echter geen gamba's maar kleine garnalen en de kreeft bleek een kroepoekje van kreeft te zijn. Het gerecht op het menu kwam dus niet overeen met wat er op het bord kwam, niet netjes wat mij betreft. De overige gerechten waren in orde, alhoewel de hoeveelheid groenten heel erg karig was. Hoofdgerecht stond bijvoorbeeld als rundersucade-biet-sperzieboon-miso-pinda op de kaart, er lag welgeteld 1 sperzieboon in kleine stukjes gesneden op het bord en 3 flinterdunne plakjes biet. De wijnen bij de eerste 3 gangen waren ok (de wijn bij de eend was erg lekker), maar de pinot noir bij het hoofdgerecht vonden wij beiden veel te licht voor het gerecht en ook niet lekker. Al met al voor ons geen reden om nog eens terug te gaan.

Jolanda - 27 september 2018 07:39