Terug naar het overzicht

Sophia

Sophialaan 2, Den Haag
Mediterraan, Internationaal

Geniet van het leven tijdens 3-gangen inclusief aperitief

€ 35,-

Bij Carlton Ambassador restaurant Sophia in Den Haag draait het om de liefde voor mooie ingrediënten.

Chef-kok Edward Kreuger brengt zijn liefde voor verse ingrediënten mooi samen op het bord. Zijn kookstijl is internationaal met verschillende ‘moods’ voor de dag. Met wie kom jij van het leven genieten tijdens dit gastronomische 3-gangen diner?

 

Aperitief

-
Voorgerecht

Caesar salade
of
Carpaccio / rucola / truffel crème
-

Hoofdgerecht (wisselt maandelijks)   

Rog vleugel / Komkommer / Cantharel / Doperwt / Ponzu / Beurre noisette
of
Lam / Artisjok / Brood / Knoflook / Ui / Snijboon / Gefermenteerde Knoflook
-

Nagerecht
Klassieke crème brûlée / vanille

  • Te reserveren t/m 31 december 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.deals.diningcity.nl

Over Sophia

In Carlton Ambassador restaurant Sophia komen uiteenlopende tijdzones, deadlines en ambities samen. De keuken is hier volledig op ingesteld. Onze keukenbrigade kookt waar u zin in heeft, wanneer u maar wilt. Zet uw tanden in een verse croissant, geniet van een mooi visgerecht of word warm van een mooie soep. Voor de lichte smaak, zware trek, snelle hap of het lekker-lang-zitten menu. Laat u verwennen door onze gastvrije medewerkers en voel u thuis.

 

Onze chef-kok Edward Kreuger brengt zijn liefde voor verse ingrediënten mooi samen op het bord. Zijn kookstijl is internationaal met verschillende ‘moods’ voor de dag. Bestel zijn signature dishes, dat net kleine schilderijtjes zijn, mooi opgemaakt met vis uit de streek en lokale groente en kruiden. De passie van Edward Kreuger draait om het 'verse koken' waarin geen plek is voor 'pietluttige dingen', maar alles leidt naar de perfectie van smaken. Edward: "We maken alles vanaf de basis vers: de jus de veau, sauzen en de crèmes. Zo krijgen we de diepe smaken waarnaar we op zoek zijn." "Samen met mijn keukenteam vinden we inspiratie in de seizoenen en werken we met topleveranciers om mooie smaakcombinaties te creëren. Vervolgens stoppen we er nog flink wat liefde in.

Reserveren mogelijk gemaakt door

Geniet van het leven tijdens 3-gangen inclusief aperitief

€ 35,-

Bij Carlton Ambassador restaurant Sophia in Den Haag draait het om de liefde voor mooie ingrediënten.

Chef-kok Edward Kreuger brengt zijn liefde voor verse ingrediënten mooi samen op het bord. Zijn kookstijl is internationaal met verschillende ‘moods’ voor de dag. Met wie kom jij van het leven genieten tijdens dit gastronomische 3-gangen diner?

 

Aperitief

-
Voorgerecht

Caesar salade
of
Carpaccio / rucola / truffel crème
-

Hoofdgerecht (wisselt maandelijks)   

Rog vleugel / Komkommer / Cantharel / Doperwt / Ponzu / Beurre noisette
of
Lam / Artisjok / Brood / Knoflook / Ui / Snijboon / Gefermenteerde Knoflook
-

Nagerecht
Klassieke crème brûlée / vanille

  • Te reserveren t/m 31 december 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.deals.diningcity.nl

Over Sophia

In Carlton Ambassador restaurant Sophia komen uiteenlopende tijdzones, deadlines en ambities samen. De keuken is hier volledig op ingesteld. Onze keukenbrigade kookt waar u zin in heeft, wanneer u maar wilt. Zet uw tanden in een verse croissant, geniet van een mooi visgerecht of word warm van een mooie soep. Voor de lichte smaak, zware trek, snelle hap of het lekker-lang-zitten menu. Laat u verwennen door onze gastvrije medewerkers en voel u thuis.

 

Onze chef-kok Edward Kreuger brengt zijn liefde voor verse ingrediënten mooi samen op het bord. Zijn kookstijl is internationaal met verschillende ‘moods’ voor de dag. Bestel zijn signature dishes, dat net kleine schilderijtjes zijn, mooi opgemaakt met vis uit de streek en lokale groente en kruiden. De passie van Edward Kreuger draait om het 'verse koken' waarin geen plek is voor 'pietluttige dingen', maar alles leidt naar de perfectie van smaken. Edward: "We maken alles vanaf de basis vers: de jus de veau, sauzen en de crèmes. Zo krijgen we de diepe smaken waarnaar we op zoek zijn." "Samen met mijn keukenteam vinden we inspiratie in de seizoenen en werken we met topleveranciers om mooie smaakcombinaties te creëren. Vervolgens stoppen we er nog flink wat liefde in.