Terug naar het overzicht

Niven* 8.0 / 10

Delftweg 58, Rijswijk
Frans, Vegetarisch

Geweldig 5-gangen Sterren Winnaars menu

€ 59,50

Restaurant Niven* is een van de favorieten van Dining with the Stars 2018!

Restaurant Niven* was een van de favorieten tijdens Dining with the Stars 2018.

Wil je het populaire 5-gangen menu (nogmaals) proeven voor slechts €59,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 

Let op: Dit restaurant kan helaas geen rekening houden met een volledig lactose vrij of veganistisch dieet.

  • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.deals.diningcity.nl

Over Niven*

Niven Kunz is pas 35 jaar en heeft al bijna tien jaar een Michelin-ster. Koken met groente in de hoofdrol vindt hij cool. Hierom kookt hij volgens het 80/20 principe; met 80% groente en 20% vlees en vis. Zijn keuken is licht en duurzaam en het seizoen en marktaanbod bepalen zijn menu. Inspiratie haalt hij uit zijn eigen ‘achtertuin’: Het Westland, Midden-Delfland en Het Groene Hart.

Reserveren mogelijk gemaakt door

Geweldig 5-gangen Sterren Winnaars menu

€ 59,50

Restaurant Niven* is een van de favorieten van Dining with the Stars 2018!

Restaurant Niven* was een van de favorieten tijdens Dining with the Stars 2018.

Wil je het populaire 5-gangen menu (nogmaals) proeven voor slechts €59,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 

Let op: Dit restaurant kan helaas geen rekening houden met een volledig lactose vrij of veganistisch dieet.

  • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.deals.diningcity.nl

Over Niven*

Niven Kunz is pas 35 jaar en heeft al bijna tien jaar een Michelin-ster. Koken met groente in de hoofdrol vindt hij cool. Hierom kookt hij volgens het 80/20 principe; met 80% groente en 20% vlees en vis. Zijn keuken is licht en duurzaam en het seizoen en marktaanbod bepalen zijn menu. Inspiratie haalt hij uit zijn eigen ‘achtertuin’: Het Westland, Midden-Delfland en Het Groene Hart.

Reviews van Niven*

8.0
Eten
8.3
Service
7.8
Sfeer
7.9

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10
"niven: fantastic"

great experience, excellent food

EM - 30 november 2018 08:43

Eten 7 | Service 9 | Sfeer 8
"Ludieke manier"

Het eten werd op een hele leuke en verrassende manier aan tafel geserveerd. Heel veel aandacht werd hier aan besteed. Ook vonden wij het leuk om aan het einde een folder mee te krijgen waar op stond welke gerechten geserveerd zijn. Gezellige avond gehad!

Lia Leeuwenburgh - 25 november 2018 10:34

Eten 8 | Service 8 | Sfeer 9
"."

Lunch: culinair redelijk onder de indruk.

Service: de 'nieuwe generatie' was perfect. De 'oudere generatie' mag zeker bijgespijkerd. Neigt naar passief onbeleefd.

Wijnkaart: te veel. Een kleinere kaart getuigd van grotere kennis. Bovendien geen advies mogen ontvangen van desbetreffende 'oudere generatie'.

M. - 09 oktober 2018 14:58

Eten 8 | Service 4 | Sfeer 6
"Slecht Ritme."

We kwamen binnen in een mooie ruimte met tot ons genoegen een fijn groot schilderij aan de muur.
Helaas viel het lamplicht verder te scherp over de gezichten.
Ook jammer dat er niet was gedekt met tafellinnen.
Wij zaten zo dicht op andere gasten dat men woordelijk elkaars gesprek kon volgen.
Het ritme van de avond was erg slecht; lag het aan de bediening, lag het aan de keuken? Wij moesten steeds te lang (bijna een uur, drie kwartier) op elke volgende gang wachten.
Op de Pandan/Oester (sabbel-saai) amuse na waren de Amuses leuk en verrassend.
Voorgerecht was voorzichtig met weinig smaak, maar het hoofdgerecht was voortreffelijk; het vlees mooi met krokante rand en heerlijke garnituur, top!
Toe bestellen wij een expresso, waarbij we graag vooraf de keuze 'mèt of zonder bonbons' hadden gehad.

Robert en Marie - 08 oktober 2018 17:01

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10
"Culinair genieten"

Genoten van een heerlijke 3 gangenlunch met een uitgebreide variatie aan tussengerechten. Zeer smakelijk en mooi gemaakt. Te combineren met goede wijnen. Echt een aanrader!

Ina - 30 september 2018 09:17

Eten 8 | Service 10 | Sfeer 10
"Delicious"

Very nice atmosphere, cool interior, great service. Food was very nice, surprising tastes and beutifully served. It was my husbands b-day and they prepared a little cake for him last minute. The only point to improve, the menu had too many desserts, 3 desserts and the. More with coffee. True that we had on top extra cake, but still 4 course dessert is too much. I would prefer more savory dishes and less sugar. Overal - i would recommend and go back!

Luc - 30 september 2018 08:43

Eten 10 | Service 9 | Sfeer 8
"Geweldig menu"

Heerlijk 3-gangenmenu bomvol smaak. Vriendelijk personeel. Goed ingespeeld op enkele voedselallergieën binnen ons gezelschap.

Marinus - 27 september 2018 15:15

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10
"Een fantastische, avondvullende eetbelevenis"

Zo’n bijzondere avond gehad! Eigenlijk begon het al in de middag toen we gebeld werden over de wegwerkzaamheden in de buurt. Heel attent.
De 10-gangen proeverij was één groot feest. Elk gerecht was een heerlijke combinatie van smaken en ook de opmaak maakte het heel speciaal. Wij waren er door onze gouden bruiloft en dat hebben we geweten. We zijn echt behandeld als VIP’s. Dank team Niven voor deze geweldige avond.

Jan en José - 14 september 2018 06:21

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch lekker gegeten , wat een top restaurant.

Alles klopte.

Jos Smulders - 20 juli 2018 17:56

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 9
"De chef heeft zichzelf dit seizoen weer overtroffen"

Voor de vijfde maal bij Niven gedineerd en nu de proeverij ervaren. Vrijwel niet te evenaren qua smaak, opmaak en servering. Ongelooflijk hoe Niven steeds weer weet te vernieuwen. Wij beperkten ons tot de huiswijnen, maar ook die zijn voortreffelijk. Zelfs de tonic voor de chauffeur was een puur genot met zijn kruidige smaak. De kleine dertig gerechten waren stuk voor stuk perfect en de bediening verdient eveneens alle lof.

Willem Bek - 30 juni 2018 19:21