Terug naar het overzicht

FG Food Labs* 8.4 / 10

Katshoek 41, Rotterdam
Frans

Fantastisch 5-gangen Michelin Winnaars menu

€ 59,50

Restaurant FG Food Labs* is een van de populairste van Dining with the Stars 2018!

Restaurant FG Food Labs* is gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars 2018.

Wil je het populaire 5-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts €59,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

  • Te reserveren t/m 20 augustus 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.deals.diningcity.nl

Over FG Food Labs*

FG Food Labs Restaurant* in Rotterdam verkent grenzen. ​Op zoek naar hoe raak een smaak eigenlijk getroffen kan worden. Hoe puur een ingrediënt kan zijn. Wat het precies is dat die ene, speciale herinnering terugbrengt.

Het restaurant is een intieme en industriële plek, middenin het trendy, nieuwe hart van Rotterdam. FG Food Labs breekt finaal met gevestigde ideeën over achtergrondmuziek en inrichting. 

 

 

 

Reserveren mogelijk gemaakt door

Fantastisch 5-gangen Michelin Winnaars menu

€ 59,50

Restaurant FG Food Labs* is een van de populairste van Dining with the Stars 2018!

Restaurant FG Food Labs* is gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars 2018.

Wil je het populaire 5-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts €59,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

  • Te reserveren t/m 20 augustus 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.deals.diningcity.nl

Over FG Food Labs*

FG Food Labs Restaurant* in Rotterdam verkent grenzen. ​Op zoek naar hoe raak een smaak eigenlijk getroffen kan worden. Hoe puur een ingrediënt kan zijn. Wat het precies is dat die ene, speciale herinnering terugbrengt.

Het restaurant is een intieme en industriële plek, middenin het trendy, nieuwe hart van Rotterdam. FG Food Labs breekt finaal met gevestigde ideeën over achtergrondmuziek en inrichting. 

 

 

 

Recensies van FG Food Labs*

8.4
Eten
8.6
Service
8.1
Sfeer
8.4

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10
"Hipste sterrestaurant ooit"

Nadat we eerder al geluncht hadden bij FG en FG Bistro was deze keer FG Food Labs aan de beurt. Gezien onze eerdere ervaringen lag de lat hoog. Maar wederom hebben ze onze verwachtingen meer dan waar kunnen maken, het eten was geweldig. De gerechten zagen er prachtig uit en de bijpassende wijnen waren heerlijk. Leuk ook dat we bij FG zelf aan het werk werden gezet, en de bijpassende cocktail was erg verrassend.
Het team van FG kookt de sterren van de hemel! Ook hebben ze erg goed rekening gehouden met mijn allergieën en wensen, nogmaals mijn dank daarvoor.
Al met al echt de moeite waard om naartoe te gaan!

Jes - 27 augustus 2018 11:06

Eten 6 | Service 5 | Sfeer 4

Leuke gerechten, smaakvol, maar geen ster-beleving! Waren slechts 3 tafels bezet en toch onpersoonlijke bediening zonder enthousiasme. Personeel is zeer druk met de voorbereiding voor de avond, maakt echt heeft, kon gesprekspartner niet verstaan, verzocht of ze konden stoppen met persen van producten etc.
Vroeg om een wijnkaart, komt bediening ongevraagd met n chardonnay. Vervolgens word er gevraagd wat ik dan zou willen als voorkeur Meursault, Dancerre opgenoemd komt bediening ongevraagd met een chenin uit zuid Afrika. Fles met schroefdop, laatste beetje in de fles van gisteren? Verder geen toelichting... nee echt geen beleving, zoals bij restaurants van dit niveau wel verwacht mag worden. Kopje thee 12 euro?! Leuk om gezien te hebbdn maar volgende keer liever ergens anders eten waar men wel aandacht en perfectie nastreefd!

Anna - 27 juli 2018 05:46

Eten 7 | Service 2 | Sfeer 6

Slechte lunch ervaring gehad bij dit restaurant. Gekozen voor vier gangen lunchmenu.
We begonnen met twee amuzes, waarbij een met eendenlever die volgens ons naar kant en klare eendenlever mousse van de groothandel smaakte (op zich niets mis mee, naar niet iets wat je verwacht bij een zaak als dit)
Wij wilden graag een bijpassend wijnarrangement maar voordat we dit kenbaar konden maken werd de eerste gang al geserveerd.
Er kwam een ceviche van tonijn, hier was niets op aan te merken, zeer mooi van smaak! .
Hierna kwam na vrij lang wachten een vijzel en werd er medegedeeld dat we aan het werk werden gezet. Er zaten kruiden in de vijzel. Wij begrepen niet wat de bedoeling was en na heel lang wachten hebben we de kruiden fijngemalen omdat wij dachten dat dit de bedoeling was en dat men hierop wachtte. Vervolgens kwam de bediende en zei sacherijnig dat dat niet de bedoeling was en haalde zuchtend de bakjes weer weg. Uiteindelijk 2 andere vijzels er toen werd er vrij kort uitgelegd dat er eerst stikstof op kwam en dat we moesten roeren.
Het gerecht was goed qua smaak.
Het hoofdgerecht, stoofvlees met ossenhaas, aardappel mousseline snijbonen, witlofje en aubergine, hier was qua smaak niets op aan te merken. We vonden het alleen niet echt een zomers gerecht.
Hierna nog kaas genomen. Kaas was erg goed en dit werd door een andere bediende gedaan die ons goed uitlegde waar alles vandaan kwam.
Hierna werd het dessert geserveerd, een twee laags bavarois achtig taartje met krokantjes van mango, die krokantjes waren helaas helemaal slof . Verder was het dessertje prima, maar ook niet meer dan dat, het yoghurt ijs miste het zuur wat je verwacht bij yoghurt ijs.
Er zat veel te veel tijd tussen de gangen, dat wij er zelfs verveeld van werden.
De bediening vonden we weinig sympathiek overkomen en laten veel steken vallen.
Regelmatig lege glazen, zonder de vraag of we nog wat wilden drinken, of zelfs gewoon een glas dat zonder te vragen werd uitgehaald. Borden die niet uitgehaald werden. Nooit de vraag of alles naar wens was.
Je verwacht van zo een restaurant dat je in de watten gelegd wordt maar dat was echt niet het geval. Daarnaast kwam de eigenaar ook nog tevoorschijn. Hij had echter alleen aandacht voor gasten die er kennelijk vaker kwamen, want de overige tafels keurde hij geen blik waardig
Wij vinden het erg jammer dat deze ervaring voor ons op een niet al te positieve manier zal blijven hangen.

Chantal - 02 juli 2018 10:49

Eten 9 | Service 8 | Sfeer 8
"Top ervaring. "

Door het goede weer hebben we heerlijk buiten gegeten. Jammer dat we daardoor niet in de intieme setting binnen hebben gezeten. Overigens ziet het terras er ook prima uit.

We hadden een 5-gangen sterren menu, waarbij we werkelijk niets te kort zijn gekomen, qua bereiding, combinaties kun je hier echt genieten. Ook als extra gang nog van een heerlijk kaasplankje genoten.

Onze serveerster had een mindere avond en liep er naar onze mening wat geïrriteerd bij.

FG FoodLabs is een laagdrempelig en mooi verzorgt restaurant.

Suijkerbuijk - 29 juni 2018 12:41

Eten 8 | Service 8 | Sfeer 8
"Aangename ontdekking!"

Heel lekker gegeten, enkele leuke zaken mogen ontdekken die mee helpten bij de beleving.
Heel vlotte, persoonlijke aanpak!

Marlies - 26 juni 2018 09:30

Eten 10 | Service 8 | Sfeer 10
"Fantastische smaakervaring"

We hebben heerlijk geluncht bij FG Food Labs. We begonnen met champagne in de zon op het terras en gingen daarna rustig door naar binnen voor het voorgerecht en het tussengerecht. Tussen het hoofdgerecht en het toetje zat wat meer tijd. Het vriendelijke personeel heeft ons zeer professioneel bediend en de sfeer was erg gemoedelijk. Het eten was mooi in balans en hier en daar uitmuntend. De spijs wijn combinatie was ook heel goed. De koffie met huisgemaakte bonbons maakte de middag helemaal af. Echt een aanrader voor een fantastische smaakervaring.

Jaap Overal - 24 juni 2018 18:31

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10
"top avond bij FG Food Labs"

Heerlijk en verrassend gegeten. In de watten gelegd door de bediening. Top avond!

Gerda - 22 juni 2018 10:07

Eten 10 | Service 9 | Sfeer 10
"FG Food labs"

Great experience. Very tasty and flavorful cuise with a fun experience!

Jamal - 19 juni 2018 11:35

Eten 7 | Service 10 | Sfeer 8
"Wat een leuk restaurant!"

Uitstekende ontvangst. Je zit aan hoge tafels (bij drukte aan de bar, wat ons beslist niet aanspreekt). Gebruik gemaakt van de ‘binnenkomer’ (driegangen-diner voor €40,00). Geen alcohol, dus er wordt een cocktail geadviseerd van tonic met verse munt en fruit (nogal pricy, € 10,00). Natuurlijk doet men een poging om een vierde gang aan te prijzen (€ 17,50). Niet voor gekozen. Hoewel de porties bescheiden zijn, zorgt alles bij elkaar voor een voldaan gevoel. Brood ruimschoots bijgeleverd, maar de korst was veel te hard gebakken. De stukken brood zijn onhandig dik en groot voor ‘brood erbij’. Leuk detail, zout moet zelf geraspt worden.
De amuses zijn oké, maar geven nog geen wow-gevoel. De eerste gang is met tonijn, yuzu en een inktviskrokantje; daarnaast wordt een mini-taco met tonijn geserveerd. De tonijn is mooi gemarineerd. Lekker. Maar het gerecht eet lastig met een groot bestek in een relatief klein kommetje. Het hoofdgerecht is een (erg) klein stukje lamsnek, prachtig gegaard met mini-asperges, groentjes en een mooie eigen jus. Het dessert is een mini-quenelle joghurtijs met een koekje van abrikoos. Het dessert wordt geserveerd in een grote, glazen petri-schaal. Op de lichte kleur van het tafelblad valt de mooie presentatie van het gerecht helemaal weg. Alles is smakelijk, maar in een sterrenrestaurant verwacht je net iets meer, iets authentieks.
Met water (bruis en plat per fles 6,50... kom op, restaurateurs, kap daar nu eens mee...) en twee koffies (met friandises per koffie € 9,50) tikten we € 130,00 af. Hebben we een matige avond gehad? Beslist niet, maar met zo’n mooie ambiance (modern interieur) en de inspiratie van grote broer FG, mag er wel een dikkere punt op de ‘i’.

Peter - 05 juni 2018 09:21

Eten 6 | Service 8 | Sfeer 7
"Meer verwacht"

Wij hebben ooit lang geleden ook bij FG restaurant gegeten en we hadden een klein beetje het idee dat we de zelfde kwaliteit konden verwachten.
Maar het is totaal anders . Het is een leuke sfeer maar om te zeggen wat speciaal nee dat hadden we helemaal niet dit keer .
Maar het was wel allemaal heel lekker .
We miste ook erg het stikstof daar staat hij toch om bekend .
Maar dat kan ook liggen omdat we nu een citydinner hebben gedaan .

Katinka - 25 april 2018 08:08